Een thuis voor laatste prototypes!

Een thuis voor laatste prototypes!

Vandaag een Vertelknuffel mogen overhandigen op de basisschool Oscar Romero (RVKO) in Rotterdam Crooswijk. En... de laatste van 10 prototype-knuffels, is bezorgd bij het HU-LAB van de Hogeschool Utrecht....

Vandaag een Vertelknuffel mogen overhandigen op de basisschool Oscar Romero (RVKO) in Rotterdam Crooswijk. Zij zien als innovatieve school veel mogelijkheden om de knuffel in te zetten bij gesprekken met kinderen. Door een variatie aan moedertalen bij kinderen op deze school kan de knuffel ook helpen doordat deze in een andere taal wordt ingesproken.

Tijdens de mooie selectieronde door 4 leerlingen kwam de oranje knuffel als gekozen winnaar uit de bus! Kinderen kiezen dus niet per definitie de zachtste knuffel, blijkt hieruit ;)

En... de laatste van 10 prototype-knuffels, is bezorgd bij het HU-LAB van de Hogeschool Utrecht. Zij faciliteren technologie en innovaties aan diverse opleidingen, binnen de Hogeschool Utrecht, zoals de PABO en Zorg-opleiding. Prachtig dat ook docenten in opleiding gebruik kunnen maken van de Vertelknuffel!