Vertelknuffel SAMbuddy

Vertelknuffel SAMbuddy

Vertelknuffel SAMbuddy met Computable Award

Laat jouw hart spreken....

Bestel, investeer of doneer?

Samen zorgen dat kinderen gehoord worden, ook als er even niemand luistert. Bestel, investeer of doneer daarom in de Vertelknuffel SAMbuddy!

1 Op de 10 kinderen wordt gepest, 34.000 kinderen volgen speciaal onderwijs en er zijn 62.000 kinderen met een verstandelijke beperking. De statistieken vanuit het CBS kennen we, maar:

  • hoeveel Vertelknuffels kun jij gebruiken?
  • zou je willen investeren in de Vertelknuffel BV?
  • welk bedrag zou je doneren om de productie te helpen realiseren?

STATUS: We beschikken momenteel over 10 Vertelknuffels in bèta-stadium. De software wordt momenteel ontwikkeld voor gebruik door consumenten.Ik doneer liever iets.

De productie van jouw Vertelknuffel wordt na het behalen van 10 bestellingen in gang gezet. Uiteraard ontvang je een update met betaal-link zodra dit is gelukt. Misschien ken je nog anderen die een Vertelknuffel kunnen gebruiken? Des te sneller kunnen wij de productie realiseren...

Jouw voordeel op de aanschaf van een Vertelknuffel is als 'early bird' € 100,- ten opzichte van de uiteindelijke verkoopprijs (van € 399 voor € 299 incl. btw);

Gegevens uit deze e-mail worden door ons vertrouwelijk behandeld.
Bel +31 (0)6 14 657 653 voor vragen (Raoul Postel) of stuur een bericht.

Om de productie van Vertelknuffels te starten is jouw bijdrage als 'early bird' van doorslaggevend belang!Waarom de Vertelknuffel?

De zachte Vertelknuffel verbindt, biedt vertrouwen en een luisterend oor. Laat het kind z'n verhaal vertellen, beluister het verhaal terug via de app en praat er daarna samen over verder.

Ps. Wist je al dat een Vertelknuffel 3 jaar lang updates en ondersteuning van ons krijgt?

ONZE CAMPAGNE BEKIJKEN

JA, ik wil een Vertelknuffel


Een dankbare, dikke knuffel van Team Vertelknuffel SAMbuddy!

Nieuw prototype ontwerp Siem de Zon

4 Leerlingen van het Melanchton College in Berschenhoek hebben een nieuwe vorm knuffel ontwikkeld: Siem de Zon. Het is nog een prototype, maar er is zeker interesse om de vorm van een zon op te nemen in de collectie....

Artikel: De Vertelknuffel als geduldige vriend

— Klik-magazine / Mariët Ebbinge —

'Klik-magazine', het kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg interviewde ons en schreef een integer verhaal over de essentie van de Vertelknuffel.

Yes!Delft Pitch: Een rustig kind...

“Uniek buitenbeentje met een betekenisvolle missie en veelzijdige oplossing” was wat diverse partijen Lex en mij teruggaven, na een geslaagde pitch met 8 andere, super gedreven, sociale startups bij Yes!Delft. Bekijk hier onze pitch:

Vertelknuffel goes International!

De Vertelknuffel is even op reis naar De World Expo in Dubai!

Samen met Nick van Breda vraagt Sambuddy daar aandacht voor het kind dat gehoord wil worden. In gesprek met diverse internationale organisaties merken we ook daar veel interesse in onze Vertelknuffel, die overigens alle talen spreekt.

Lezing in VR op Event van Stichting ICTU

Nick van Breda en Raoul Postel hebben op het Inspiratiefestival van Stichting ICTU, de ict-organisatie van de overheid, een mooie lezing gegeven over de de ontwikkeling van de Vertelknuffel Sambuddy. Deze werd als livestream uitgezonden naar de bezoekers, maar men kon deze lezing ook in Virtual Reality bijwonen. Veel dank aan ICTU voor deze prachtige gelegenheid!

WINNAAR Computable Awards!

Team Vertelknuffel Sambuddy is in 2021 uitgeroepen tot winnaar van de Computable Awards in de categorie onderwijs!

Vertelknuffel interview op Radio 1

Nick van Breda (SamBuddy) is door NPO Radio 1 uitgenodigd om te vertellen over de Vertelknuffel....

Een thuis voor laatste prototypes!

Vandaag een Vertelknuffel mogen overhandigen op de basisschool Oscar Romero (RVKO) in Rotterdam Crooswijk. En... de laatste van 10 prototype-knuffels, is bezorgd bij het HU-LAB van de Hogeschool Utrecht....

Pitch bij High Tech NL 'Dragons meet robots, IoT en AI'

Eind januari 2021 hebben we Vertelknuffel SamBuddy gepitched bij Dragons meet Robots, IoT en AI in Eindhoven....

Research Social Robotics

De Vertelknuffel wordt inmiddels ook als effectief onderzoeks-product gebruikt door de onderzoeksgroep Social Robotics van de Hogeschool Utrecht....

Twee knuffels overgedragen aan Zorgorganisatie Schakelring/MijZo, Waalwijk

Vandaag 2 prototype Vertelknuffels overgedragen aan Zorgorganisatie Schakelring/MijZo. Wij zijn heel blij dat zij gaan testen of ook ouderen blij worden van deze knuffel...

Eerste Knuffel overgedragen aan Basischool Anne de Vries, Epe

Vandaag is de eerste Vertelknuffel overgedragen aan Basisschool Anne de Vries in Epe in de persoon van initiatiefneemster Joanne Coes.

10 Pilot-Partners

Om dit prototype te vertalen naar een prachtig product, werken we samen met een tiental Pilot-partners die allemaal een prototype hebben aangeschaft....

Startup & Running met de Knuffelfabriek!

Proud to present de VertelKnuffel SamBuddy voor Onderwijs & Zorg! Naast het doel om kinderen makkelijk hun verhaal te laten doen tijdens emotionele momenten, gaat de productie van de knuffel ook werkgelegenheid verschaffen aan mensen met een verstandelijke beperking bij de Knuffelfabriek!